• +45 7025 2062
  • brenderupidraetsforening@gmail.com

Rope Skipping-svingtov/Sjipning Event- gratis tilmelding

Rope Skipping-svingtov/Sjipning Event- gratis tilmelding

Brenderup IF Gymnastik afholder Rope Skipping/Sjipping event i samarbejde med Højderyggens Gymnastikforening fra Nr.Snede.
Har du lyst at prøve kræfter med eller bare være publikum er du velkommen til denne Rope Skipping / Sjipning event. Rope Skipping er for alle aldre fra 7 år – og kan også være en oplagt træningsmulighed for forældre/børn. Hvis interessen er stor og der er nogen der kunne have lyst at være instruktør for et Rope Skipping/ sjipning, vil Brenderup IF Gymnastik gerne starte et hold her i Brenderup. Tilmelding på sms til Jeanett Jørgensen 41561300. Først til mølle – max 15 deltagere (publikum ubegrænset). Ved deltagelse skal der hoppes i indendørs sko.