• +45 7025 2062

Fodbold Fitness … for kvinder

Onsdag den 30.05.2018 Kl 19:00 – Ca. 20:00 Ved Brenderup Aktivitetshal

Brenderup IF og Fodbolden vil sammen med Bevæg dig for livet, afprøve om Fodboldfitness er noget for vores klub. Fodboldfitness kombinere fitness og fodbold og gøre træningen både sjov, sund og social.

Fodbold Fitness er for kvinder i alle aldre, og du kan deltage uanset dine fodboldegenskaber, Fodbold Fitness er for både nybegyndere og øvede.

Ved Fodbold Fitness spiller vi på mindre baner, så man kommer til at røre bolden ofte. Vi tager det bedste og sjovest fra den traditionelle fodboldtræning og træner kun for at have det sjovt og komme i form. Der er ingen turneringskampe at tage hensyn til.

Kom og være til en prøvetræning nu på onsdag den 30.05.2018 hvor DBU vil komme forbi, og guide os igennem den første lektion. Tovholder på Fodbold Fitness er Sandra Bode og Louise Christensen

For den optimale træning skal vi bruge minimum 8 friske kvinder. Aktiv tilmelding til Louise på mobil 27640586 hvor du tilmelder dig med dit navn.

Håber vi ses.

P.S. Skulle der være nogen friske mænd der synes det kunne være spændende med Fodbold Fitness for mænd, så tryk venligst på interesseret, og skulle du ligeledes have lyst til at være tovholder, så skriv en SMS til 27640586 så vil vi kigge på det.