• +45 7025 2062

Engagerede ildsjæle søges til Brenderup Idrætsforening

Er det vigtigt for dig at der er bredt udvalg af sportsgrene og tilbud til aktiv fysisk liv til børn, unge og alle andre alder i Brenderup og omegn?Så vær med til at skabe rammen om et fantastisk foreningsliv i Brenderup.

Da vores formand Amel Bajagilovic efter en årrække i bestyrelsen ønsker at træde ud, så søger vi en formand samt et nyt bestyrelsesmedlem, da Pernille Lundhus ikke ønsker genvalg. Derudover er pladsen som udvalgsformand for BIF Gymnastik ledig, og det er lige DIG vi søger, hvis vi også fremover skal kunne tilbyde foreningens breddegymnastik og motion.

For yderligere information kontakt formand Amel Bajagilovic på tlf. 20302062 eller tag fat i BIF´s andre bestyrelsesmedlemmer.

Amel Bajagilovic-Viuff