GENERALFORSAMLING I BRENDERUP IDRÆTSFORENINGEN

Er det vigtigt for dig og din familie at der er mulighed for at gå til Fodbold, Håndbold, Badminton og Gymnastik i Brenderup?

BIF er en fælles base for alle aldres aktiviteter i Brenderup Aktivitetscenter. Det er et fundament der kun eksisterer gennem opbakning og frivillig indsats. Der er rigtig mange der giver en hånd med i det daglige og det er vi meget glade for.

Nu skal der nye hænder til i BIF’s bestyrelse. Det er derfor vigtigt at nye kræfter træder til.

Hvis du har mod på at gøre en forskel for breddeidrætten og foreningslivet i BIF så kontakt Amel på 70252062. Det er også vigtigt med stor opbakning til BIF ved den årlige generalforsamling d. 13. Marts 2019 kl. 19:00 i Brenderup Aktivitetscenter.

Amel Bajagilovic-Viuff