Kategorier
Badminton BIF Bordtennis Fodbold Gymnastik Håndbold

Nye corona-restriktioner

Middelfart kommune er omfattet af de særlige restriktioner med virkning fra d. 11/12. For træningen i BIF betyder dette:

Al indendørs idræt og foreningsaktivitet lukkes ned frem til 3. januar 2021. Dette omfatter både individuelle aktiviteter, holdaktiviteter og stævne- og turneringsaktiviteter.

Det er fortsat muligt at gennemføre træningsaktiviteter udendørs, så længe forsamlingsforbuddet på max 10 personer inkl. træner og øvrige retningslinjer overholdes.
De enkelte fodboldhold/trænere vurderer, hvorvidt den udendørs træning kan fortsætte henover julen.
Al indendørs fodboldtræning er ligesom gymnastik, håndbold, badminton og bordtennis lukket ned.

OBS: Myndighederne opfordrer til, at man tager restriktionerne fra sin hjemkommune med sig, hvis man krydser kommunegrænsen. Som eksempel: Hvis man bor i en af de 69 kommuner, hvor indendørs idræt er lukket, bør man ikke dyrke fitness eller spille håndbold indendørs i andre kommuner. Og hvis et barn, som bor i en af de 69 kommuner, hvor der max må være 10 børn til udendørs idræt, tager til en anden kommune, så gælder max 10-grænsen også for barnet i den anden kommune. Uanset at der i den anden kommune er en max-grænsen for børn og unge på 50.