Kategorier
BIF Fodbold

Når fællesskabet rykker..

Hér er en af de gode beretningen om, hvad holdsporten kan, når fællesskabet er bedst.

Træner Thomas Wollsen fortæller om Brenderup IF – fodbold, årgange 2013 og 2014

“På vores hold har vi ét primært fokus: Det skal være sjovt at spille fodbold! Hos os måles succes ikke i antal vundne kampe, men derimod i antallet af spillere til træning og stævner. Og med knap 20 aktive spillere på tværs af blot to årgange må det siges, at vi gør det helt godt.
Dette kan også ses i interessen for at spille stævner.

Om vi skal spille i Vinderup ikke langt fra Limfjorden eller i Rantzausminde, så er opbakningen altid stor. Faktisk så stor, at vi de fleste weekender allerede nu kan stille med et 11 mands hold inklusiv udskiftere.

Sidste års højdepunkt må siges at være vores deltagelse ved Förde Cup i Flensborg. Her stillede vi med 9 spillere, 2 trænere og 15 supportere. Iklædt skotske spilledragter (kilt for trænernes vedkommende) og blå farve i ansigtet a la Braveheart spillede vi nogle mindeværdige kampe.

Udenfor banen var det sociale i højsædet med fællesspisning (den tyske mad faldt ikke helt i vores smag…) og blandet sjov og leg på vandrehjemmet.
For os var Förde Cup så stor en oplevelse, at vi naturligvis ønskede at deltage igen i år. Desværre forløb tilmeldingen ikke som planlagt, men hvad gør det, når vi bare kan tage til Weser Cup i Bremen i stedet.
Denne gang stiller vi med hele 11 spillere (9 gengangere!), 2 trænere og 18 supportere.

Foruden stævner i øst og vest – eller i nord og syd om man vil – finder vi også tid til andre sociale arrangementer. Her kan nævnes pizza-aften, landskamp på storskærm og afslutning med overnatning i hallen.
Dertil er vores egen fodboldskole her i Brenderup også et kæmpe hit. Her deltog sidste år langt størstedelen af holdet.

Tak til Thomas for beretningen 👏🏻